Δικτυωθείτε με το ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα

Twitter-Icon

icontexto-inside-linkedin

1328465156 icontexto-inside-bloggeryoutube1

Για το NewsLetter του ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα

Διαδικτυακές Υπηρεσίες

ΔΔΕΕΨΥ®ΕΛΛΑΔΑ

Λεωφ. Κηφισίας 82, Τ.Κ: 115 26, Αθήνα,

Τηλ: +30.210.6993276, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


 Η Διαδικτυακή Κατάρτιση στο ΔΔΕΕΨΥ®


alt


Το Διεπιστημονικό Δίκτυο Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας ακολουθώντας τις πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις μα περισσότερο αναγνωρίζοντας τις πρακτικές ανάγκες που συχνά στέκονται εμπόδια στους στόχους των Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας για Συνεχιζόμενη Επιμόρφωση, τον Απρίλιο του 2012 εισήγαγε στην Δομή Λειτουργίας του την καινοτόμο μέθοδο της Διαδικτυακής Κατάρτισης.

Από τότε μέχρι και σήμερα, συγκεκριμένα Επαγγελματικά Προγράμματα Κατάρτισης καθώς και άλλες Επιμορφωτικές Δραστηριότητες του ΔΔΕΕΨΥ παρέχονται διαδικτυακά σε καθορισμένες ημερομηνίες προσφέροντας, με αυτό τον τρόπο, την δυνατότητα στους Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας να συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα του ΔΔΕΕΨΥ από τον χώρο και τον τόπο τους.

Διαδικτυακά Προγράμματα Κατάρτισης για το έτος 2013-2014

Διαδικτυακό Πρόγραμμα Κατάρτισης στη Θεραπεία των Καταθλιπτικών Διαταραχών

Διαδικτυακό Πρόγραμμα Κατάρτισης στη Θεραπεία των Αγχωδών Διαταραχών

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στον τρόπο υποστήριξης της Διαδικτυακής Κατάρτισης καθώς και, για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την Βασιλική Βενέτη, Post MA καλώντας στο +30.210.6993276, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 12:00 ως τις 20:00.


"Δ.Δ.Ε.Ε.Ψ.Υ"

Greek
Έχουμε 41 επισκέπτες συνδεδεμένους