Δικτυωθείτε με το ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα

Twitter-Icon

icontexto-inside-linkedin

1328465156 icontexto-inside-bloggeryoutube1

Για το NewsLetter του ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων

ΔΔΕΕΨΥ®ΕΛΛΑΔΑ

Λεωφ. Κηφισίας 82, Τ.Κ: 115 26, Αθήνα

Τηλ: +30.210.6993276, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων


Το Αμφιθέατρο "Αντώνης Τρίτσης" στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων ήταν ο χώρος που φιλοξένησε την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 από τις 17:00 ως τις 21:00, την πρώτη εκδήλωση του Διεπιστημονικού Δικτύου Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης, δόθηκε έμφαση στη φιλοσοφία του επιμορφωτικού ιδεώδες, στη δομή λειτουργίας αλλά και τις Επιμορωτικές Δραστηριότητες του Δικτύου.


alt


Αν και η κύρια θεματολογία της εκδήλωσης στόχευε στην αναλυτική παρουσίαση της προσπάθειας του ΔΔΕΕΨΥ, η ένθερμη συμμετοχή των παρευρισκόμενων στάθηκε καλή αφορμή ώστε, το γεγονός να εξελιχτεί σε μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων επί σοβαρών επιστημονικών θεμάτων.

Η παρατήρηση της ανάγκης του επιστημονικού και όχι μόνο κοινού για άμεση πληροφορήση σε καίρια ζητήματα ψυχικής υγείας αλλά και, ο ενθουσιώδης απολογισμός της εκδήλωσης ενίσχυσαν την υπόσχεση από την πλευρά του Διεπιστημονικού Δικτύου Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας για την διοργάνωση συχνότερων εκδηλώσεων ανάλογου περιεχόμενου.       


"Δ.Δ.Ε.Ε.Ψ.Υ"

Greek
Έχουμε 38 επισκέπτες συνδεδεμένους