Δικτυωθείτε με το ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα

Twitter-Icon

icontexto-inside-linkedin

1328465156 icontexto-inside-bloggeryoutube1

Για το NewsLetter του ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα

Η Ταυτότητα του ΔΔΕΕΨΥ

ΔΔΕΕΨΥ®ΕΛΛΑΔΑ

Λεωφ. Κηφισίας 82, Τ.Κ: 115 26, Αθήνα

Τηλ: +30.210.6993276, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


  Η Ταυτότητα του ΔΔΕΕΨΥ®

 

Η επιθυμία για την υλοποίηση ενός Δικτύου το οποίο θα παρείχε Εξειδικευμένη Επαγγελματική Επιμόρφωση στους Ειδικούς Ψυχικής Υγείας γεννήθηκε πριν από αρκετά χρόνια κυρίως μέσα από την παρατήρηση των ελλείψεων αλλά και των αναγκών των ενδιαφερομένων για άρτια και εξειδικευμένη επαγγελματική κατάρτιση.

Το Διεπιστημονικό Δίκτυο Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας® στηριζόμενο στο όραμα της Βασιλικής Γ. Βενέτη, Post MA για την παροχή ποιοτικής επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανακοίνωσε επίσημα την σύσταση του τον Σεπτέμβριου του 2011. Το ΔΔΕΕΨΥ® αποτέλεσε το επόμενο βήμα στην φυσιολογική συνέχεια της πολύχρονης προσφοράς και εμπειρίας στον χώρο της επιστημονικής κοινότητας.

Η ταυτότητα του ΔΔΕΕΨΥ® ορίζεται με σαφήνεια μέσα από την παροχή εξειδικευμένης επαγγελματικής κατάρτισης στις Εφαρμογές της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας στους Συμβούλους, Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Ψυχιάτρους και άλλους Ειδικούς στον χώρο της Ψυχικής Υγείας της Ελληνικής Επικράτειας

Πρόσθετα ανά τακτά χρονικά διαστήματα,   το Διεπιστημονικό Δίκτυο Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας® διοργανώνει Σεμινάρια, Ημερίδες και άλλες Εκδηλώσεις με θεματολογία που αφορά στις πρόσφατες εξελίξεις της Ψυχικής Υγείας αποσκοπώντας στην Ενημέρωση και στην Ευαισθητοποίηση του Επιστημονικού και, όχι μόνο, Κοινού.

Το Διεπιστημονικό Δίκτυο Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας® δοκιμάζοντας μα περισσότερο φιλτράροντας τις πρωτοποριακές ιδέες του παραμένει σταθερό στην δραστηριοποίηση του και έχοντας ως αξίες την υπευθυνότητα, την σοβαρότητα, την προσωπική και συλλογική εκτίμηση δεσμεύεται διαρκώς για την προσφορά ποιοτικού έργου στον τομέα της εξειδικευμένης επαγγελματικής κατάρτισης.


"Δ.Δ.Ε.Ε.Ψ.Υ"

 

Greek
Έχουμε 11 επισκέπτες συνδεδεμένους