Δικτυωθείτε με το ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα

Twitter-Icon

icontexto-inside-linkedin

1328465156 icontexto-inside-bloggeryoutube1

Για το NewsLetter του ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα

Πρόγραμμα Κλινικής Εποπτείας

ΔΔΕΕΨΥ®ΕΛΛΑΔΑ

Λεωφ. Κηφισίας 82, Τ.Κ: 115 26, Αθήνα

Τηλ: +30.210.6993276, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.Πρόγραμμα Κλινικής Εποπτείας Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Κατεύθυνσης

 

Το "Διεπιστημονικό Δίκτυο Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας" σε συνεργασία με τη Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd παρέχει Πρόγραμμα Κλινικής Εποπτείας Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Κατεύθυνσης στους Επαγγελματίες της Επιστημονικής Κοινότητας της Ψυχικής Υγείας.


 

Το Πρόγραμμα Κλινικής Εποπτείας Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας απευθύνεται στους αποφοίτους του Προγράμματος Κατάρτισης στις Εφαρμογές της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας όπως παρέχεται από το ΔΔΕΕΨΥ® καθώς και στους Συμβούλους, Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους, Ψυχοθεραπευτές, Νοσηλευτές Ψυχικής Υγείας και άλλους Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας που κατέχουν αποδεικτικό εκπαίδευσης στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία από έγκυρους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, ινστιτούτα, φορείς κατάρτισης, πανεπιστήμια στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Oι υποψήφιοι περνούν από προσωπική συνέντευξη πριν την ένταξη στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα στηρίζεται στα αμερικάνικα πρότυπα εκπαίδευσης για τη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και σχεδιάστηκε ώστε να πληροί τα κριτήρια εφαρμογής κλινικής εποπτείας γνωσιακής-συμπεριφορικής ψυχοθεραπείας εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής στο πρόγραμμα κατάρτισης, οι συμμετέχοντες εγγράφονται ως εκπαιδευόμενα μέλη στο διεθνή φορέα VENETI FOR COGNITIVE-BEHAVIORAL THERAPY αποκτώντας την Cognitive-Behavioral Trainee Card ενώ, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα κατάρτισης μπορούν να αιτηθούν για την επαγγελματική πιστοποίηση αποκτώντας την Professional Certified Cognitive-Behavioral Therapist Card ή την Professional Cognitive-Behavioral Therapist Card από τον διεθνή φορέα VENETI FOR COGNITIVE-BEHAVIORAL THERAPY. Αναλυτικές πληροφορίες στον ακόλουθο σύνδεσμο Become a Card Holder

Στόχος του Προγράμματος

Το Πρόγραμμα Κλινικής Εποπτείας Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας διάρκειας ενός έτους, ολοκληρώνεται σε 11 εργαστήρια. Κάθε εργαστήριο εξελίσσεται σε ένα Σαββατοκύριακο από τις 09:00 πμ μέχρι τις 19:00 μμ κατά το οποίο οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για τα θέματα της Κλινικής Εποπτείας όπως συναντώνται στο πλαίσιο της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας λαμβάνοντας μέρος τόσο στις θεωρητικές διαλέξεις όσο και στις πρακτικές δραστηριότητες του προγράμματος.

Αξιολόγηση Γνώσεων και Δεξιοτήτων
Η παρακολούθηση του προγράμματος είναι υποχρεωτική. Οι καταρτιζόμενοι οφείλουν να συμμετέχουν σε όλα τα εργαστήρια εφόσον έχουν μελετήσει την καθορισμένη θεωρία.
Η πρόοδος των καταρτιζομένων αξιολογείται με συγκεκριμένες εργασίες και γραπτές εξετάσεις καθ' όλη την διάρκεια του προγράμματος.

Στη διάρκεια του προγράμματος, οι υποψήφιοι επόπτες δοκιμάζουν τις ικανότητες τους προχωρόντας στις πρώτες εποπτικές συνεργασίες υπό την επίβλεψη των εισηγητών-επόπτων του προγράμματος.

Απονέμεται: Με την κάλυψη των απαιτούμενων προυποθέσεων, οι συμμετέχοντες ολοκληρώνουν το πρόγραμμα λαμβάνοντας
"Πιστοποιητικό Εφαρμογής Κλινικής Εποπτείας Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας".

Κόστος Προγράμματος: 3630 ευρώ το οποίο καλύπτεται σε 11 ισόποσες καταβολές των 330 ευρώ.

Το ΔΔΕΕΨΥ® κατέχοντας την οργανωτική κάρτα του Διεθνούς Φορέα Προαγωγής της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας, VENETI FOR COGNITIVE-BEHAVIORAL THERAPY καθώς και οι απόφοιτοι του προγράμματος Κλινικής Εποπτείας Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας υιοθετούν τον Κώδικα Δεοντολογίας και Ηθικής του.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στην δομή του προγράμματος και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την Βασιλική Βενέτη, καλώντας στο +30.210.6993276, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 13:00 ως τις 15:00.


"Δ.Δ.Ε.Ε.Ψ.Υ"

Greek
Έχουμε 18 επισκέπτες συνδεδεμένους