Δικτυωθείτε με το ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα

Twitter-Icon

icontexto-inside-linkedin

1328465156 icontexto-inside-bloggeryoutube1

Για το NewsLetter του ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα

ΔΔΕΕΨΥ®ΕΛΛΑΔΑ

Λεωφ. Κηφισίας 82, Τ.Κ: 115 26, Αθήνα

Τηλ: +30.210.6993276, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


 

Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd

 

 

H Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd με έδρα την Κύπρο δραστηριοποείται Διεθνώς στην Προαγωγή της Επιστήμης της Ψυχολογίας, της Συμβουλευτικής, της Ψυχοθεραπείας και στην Διάδοση της Ευρύτερης Ψυχολογικής και Συναφούς Γνώσης τόσο στην Κύπρο όσο και Διεθνώς, στην Προσφορά Επιμορφωτικών Προγραμμάτων Κατάρτισης στους Ειδικούς Ψυχικής Υγείας, σε Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα Διαφόρων Ειδικοτήτων, στην Ενημέρωση και στην Ευαισθητοποίηση πάσα Ενδιαφερόμενου στις Πρόσφατες Εξελίξεις της Επιστημονικής Κοινότητας της Ψυχικής Υγείας καθώς και στην παροχή Διαδικτυακών Υπηρεσιών των Αναφερθέντων και αλλών Συναφή Εργασιών.

Η Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd  αποβλέποντας στην Εξειδικευμένη και Συνεχιζόμενη Επιμόρφωση της Επιστημονικής και Επαγγελματικής Κοινότητας παρέχει διεθνώς προγράμματα διαδικτυακής κατάρτισης αποκλειστικά ή συνεργατικά με συναφείς φορείς.

To Διεπιστημονικό Δίκτυο Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας σε συνεργασία με την Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd προσφέρουν το Διαδικτυακό Πρόγραμμα Κατάρτισης στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική Θεραπεία των Καταθλιπτικών Διαταραχών & το Διαδικτυακό Πρόγραμμα Κατάρτισης στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική Θεραπεία των Αγχωδών Διαταραχών.

Μέσω της Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd, το Πρόγραμμα Κατάρτισης διεξάγεται ταυτόχρονα με την Κύπρο, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην Αίγυπτο, στην Μεγάλη Βρετανία, στην Γαλλία, στην Γερμανία, στο Λουξεμβούργο, στην Ολλανδία, στην Ιταλία.

Πρόσθετα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, το ΔΔΕΕΨΥ ® φιλοξενεί στην Ελλάδα συγκεκριμένες Επιμορφωτικές Δραστηριότητε της Veneti CPT Services Ltd.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις Δραστηριότητες της Veneti CPT Services Ltd, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας, πατώντας τον σύνδεσμο.

 "Δ.Δ.Ε.Ε.Ψ.Υ."

 

Greek
Έχουμε 25 επισκέπτες συνδεδεμένους