Δικτυωθείτε με το ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα

Twitter-Icon

icontexto-inside-linkedin

1328465156 icontexto-inside-bloggeryoutube1

Για το NewsLetter του ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα

ΔΔΕΕΨΥ®ΕΛΛΑΔΑ

Λεωφ. Κηφισίας 82, Τ.Κ: 115 26, Αθήνα

Τηλ: +30.210.6993276, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.ΠΡΑΤΙΚΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


 

 

Η Νομική Υποστήριξη του Διεπιστημονικού Δικτύου Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας® παρέχεται από το Δικηγορικό Γραφείο της Κας Χρυσούλας Πρατικάκη & των Συνεργατών της.

Το Δικηγορικό Γραφείο λειτουργεί από το 1980 στο κέντρο της Αθήνας, διαθέτοντας γνώση και εμπειρία. Ασχολείται με όλο το φάσμα της δικηγορίας, αστικό, ποινικό και διοικητικό δίκαιο, έχοντας εξειδικευμένους και πεπειραμένους συνεργάτες σε κάθε δίκαιο τόσο στην Αθήνα όσο και στην Επαρχία.

Το Δικηγορικό Γραφείο αναλαμβάνει υποθέσεις που αφορούν στο Κτηματολόγιο, σε Οικογενειακές Διαφορές, στο Εμπορικό Δίκαιο, στο Εργατικό Δίκαιο, στο Ποινικό Δίκαιο, στο Κληρονομικό Δίκαιο, σε Αυτοκινητιστικές Διαφορές, στη Χορήγηση Συντάξεων, στα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά, στο Εμπράγματο Δίκαιο.

Το ΔΔΕΕΨΥ® αναγνωρίζοντας την άρτια νομική και συμβουλευτική υποστήριξη που παρέχεται σε όλες τις ανάγκες του από το Δικηγορικό Γραφείο τονίζει την άκρως επαγγελματική συμβολή της κας Χρυσούλας Πρατικάκη στην κατοχύρωση του σήματος του ΔΔΕΕΨΥ® στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας καθώς και στην σύνταξη των Όρων Χρήσης του παρόντος διαδικτυακού τόπου www.depsy.gr  

 

Στοιχεία Επικοινωνίας Δικηγορικού Γραφείου

Λ. Αλεξάνδρας 69, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11474, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: +30.210.6412770

Κινητό: +30.6944.825419

Φαξ: +30.210.6464436

Ιστοσελίδα: www.nomikiprostasia.gr

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 


"Δ.Δ.Ε.Ε.Ψ.Υ"

 

Greek
Έχουμε 23 επισκέπτες συνδεδεμένους