Δικτυωθείτε με το ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα

Twitter-Icon

icontexto-inside-linkedin

1328465156 icontexto-inside-bloggeryoutube1

Για το NewsLetter του ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα

Οι Εξελίξεις του ΔΔΕΕΨΥ

Veneti CPT Services Ltd:

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, Λευκωσία


Η Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd πραγματοποίησε επιτυχώς στις 21 & 23 Σεπτεμβρίου τα δύο πρώτα Σεμινάρια του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 στη Λευκωσία.

Ευχαριστούμε τους κύριους και τις κυρίες για την ενεργή συμμετοχή τους!

 

Ενημερωθείτε και δηλώστε την συμμετοχή σας στις επιμορφωτικές δραστηριότητες του Οκτωβρίου.......

 

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ"

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015, 18:30-20:30

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Centrum Hotel, Οδός Πασικράτους 15, Πλατεία Ελευθερίας, Λευκωσία, Κύπρος

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Βασιλική Γ. Βενέτη, Post MA Κλινική Ψυχολόγος, Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΟΒΙΑΣ"

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015, 18:30-20:30

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Centrum Hotel, Οδός Πασικράτους 15, Πλατεία Ελευθερίας, Λευκωσία, Κύπρος

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Βασιλική Γ. Βενέτη, Post MA Κλινική Ψυχολόγος, Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια

 

.....και δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 14/10/2015 πατώντας ΕΔΩ!

 

 

 
 
Η Veneti CPT Services Ltd ανακοινώνει τα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 που θα πραγματοποιηθούν στη Λευκωσία της Κύπρου.
 
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Centrum Hotel, Οδός Πασικράτους 15, Πλατεία Ελευθερίας, Λευκωσία, Κύπρος
 
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Βασιλική Γ. Βενέτη, Post MA Κλινική Ψυχολόγος, Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ-ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ» 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015, 18:30-20:30
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015, 18:30-20:30
 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ


Το ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα ανακοινώνει την συνεργασία με τον διεθνή φορέα προαγωγής της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας, VENETI FOR COGNITIVE-BEHAVIORAL THERAPY.


Tο ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα κατέχοντας πλέον την οργανωτική κάρτα του VENETI FOR CBT παρέχει επαγγελματική πιστοποίηση στα προγράμματα κατάρτισης προσφέροντας την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να πιστοποιηθούν επαγγελματικά στις εφαρμογές της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας με την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων. 


Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την δραστηριότητα, τις δυνατότητες πιστοποιήσεις και τις άλλες υπηρεσίες του VENETI FOR COGNITIVE-BEHAVIORAL THERAPY, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.veneticbt.com

 

Πρόγραμμα Κατάρτισης στις Εφαρμογές της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας

 


Έναρξη Προγράμματος: 17 Οκτωβρίου 2015


Το αναθεωρημένο και προσαρμοσμένο στο DSM-5 "Πρόγραμμα Kατάρτισης στις Εφαρμογές της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας" απευθύνεται στους Συμβούλους, Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους, Ψυχοθεραπευτές και άλλους Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας καθώς και στους αποφοίτους Ψυχολογικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών που καλύπτουν βασικές προυποθέσεις και επιθυμούν να εξειδικευτούν στις Εφαρμογές της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας.

Η κατάρτιση στις "Εφαρμογές της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας" διαρκεί ένα έτος και ολοκληρώνεται σε 11 εργαστήρια. Κάθε εργαστήριο εξελίσσεται σε ένα Σαββατοκύριακο από τις 09:00 πμ μέχρι τις 19:00 μμ κατά το οποίο οι καταρτιζόμενοι ενημερώνονται για τα θεωρητικά θέματα της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής ψυχοθεραπείας και των Ψυχικών Διαταραχών σύμφωνα με το DSM-5 συμμετέχοντας στις διαλέξεις, σχολιάζοντας τις προβολές βιντεοσκοπημένων συνεδριών, υιοθετώντας τους ρόλους των θεραπευτών και των θεραπευόμενων σε πρακτικές δραστηριότητες, παραθέτοντας τις κλινικές απόψεις τους σε μελέτες βιβλιογραφικών περιστατικών.

Το πρόγραμμα κατάρτισης έχει οργανωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να προχωρούν αποτελεσματικά στην κλινική αξιολόγηση, την δόμηση του θεραπευτικού πλάνου και την εφαρμογή των κατάλληλων γνωσιακών-συμπεριφορικών τεχνικών στις θεραπευτικές συνεργασίες τους.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Θεραπεία των Διαταραχών της Προσωπικότητας


Έναρξη Προγράμματος: 12 Σεπτεμβρίου 2015


Το "Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Θεραπεία των Διαταραχών της Προσωπικότητας" απευθύνεται στους Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους, Ψυχοθεραπευτές και στους Ειδικούς στο τομέα της απεξάρτησης που έχουν εκπαιδευτική αλλά και επαγγελματική εμπειρία στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, την Θεραπεία Σχημάτων ή σε άλλο μοντέλο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας.

Οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης επιλέγονται κατόπιν συνέντευξης.

 Το πρόγραμμα εξειδίκευσης στοχεύει στην αναγνώριση, στην εξοικείωση και στην κλινική αξιολόγηση των Διαταραχών της Προσωπικότητας. Κατά την διάρκεια του προγράμματος, σχολιάζονται λεπτομερώς οι ομάδες των Διαταραχών της Προσωπικότητας σύμφωνα με το DSM-5 ενώ, δίνεται έμφαση στον σχεδιασμό του κατάλληλου θεραπευτικού πλάνου το οποίο βασίζεται στις αρχές της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας και της Θεραπείας Σχημάτων.

Το πρόγραμμα εξειδίκευσης εξελίσσεται σε 4 εργαστήρια. Κάθε εργαστήριο διαρκεί ένα Σαββατοκύριακο από τις 10:00 μέχρι τις 17:00, το οποίο εκτός από την ανάλυση των θεματικών ενοτήτων περιλαμβάνει δραστηριότητες πρακτικής εξάσκησης, ασκήσεις αυτογνωσίας, σχολιασμούς περιστατικών και προβολές μαγνητοσκοπημένων συνεδριών.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περισσότερα Άρθρα...
Greek
Έχουμε 9 επισκέπτες συνδεδεμένους