Δικτυωθείτε με το ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα

Twitter-Icon

icontexto-inside-linkedin

1328465156 icontexto-inside-bloggeryoutube1

Για το NewsLetter του ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα

Οι Εξελίξεις του ΔΔΕΕΨΥ

ΚΥΠΡΟΣ: Οι Εκδηλώσεις της Veneti CPT Services Ltd

Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκαν στην Λευκωσία οι εκδηλώσεις της Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd. 

Βασιλική Γ. Βενέτη, Post MA ευχαριστεί θερμά τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους στο σεμινάριο με θέμα:  ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ: ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΑΙΤΙΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ αλλά και στη παρουσίαση του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ. 

Αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, ανανεώνουμε το ραντεβού για τις προσεχείς εκδηλώσεις της 
Veneti CPT Services Ltd!

 Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015: Οι Εκδηλώσεις της Veneti CPT Services Ltd στην Λευκωσία

 

 

Στα πλαίσια των Επιμορφωτικών Δραστηριοτήτων, η Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd διοργανώνει Σεμινάρια αλλά και Εκδηλώσεις τόσο για την συνεχιζόμενη κατάρτιση των Ειδικών Ψυχικής Υγείας σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις της επιστημονικής κοινότητας όσο και για την ενημέρωση του ευρύ κοινού αναφορικά με την αποτελεσματική διαχείριση σημαντικών θεμάτων ψυχολογικού ενδιαφέροντος.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ: ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΑΙΤΙΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ» 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015, 18:00-20:30
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Centrum Hotel, Οδός Πασικράτους 15, Πλατεία Ελευθερίας, Λευκωσία, Κύπρος
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Βασιλική Γ. Βενέτη, Post MA Κλινική Ψυχολόγος, Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια

Αναλυτικές Πληροφορίες για το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει για την Παρουσίαση του Προγράμματος Εξειδίκευσης στην Θεραπεία των Διαταραχών της Προσωπικότητας την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο ξενοδοχείο Centrum Hotel, Οδός Πασικράτους 15, Πλατεία Ελευθερίας στην Λευκωσία.

Αναλυτικές Πληροφορίες για την ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Θεραπεία των Διαταραχών της Προσωπικότητας

 


Έναρξη Προγράμματος: 14 Μαρτίου 2015


Το "Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Θεραπεία των Διαταραχών της Προσωπικότητας" απευθύνεται στους Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους, Ψυχοθεραπευτές και στους Ειδικούς στο τομέα της απεξάρτησης που έχουν εκπαιδευτική αλλά και επαγγελματική εμπειρία στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, την Θεραπεία Σχημάτων ή σε άλλο μοντέλο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας.

Οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης επιλέγονται κατόπιν συνέντευξης.

 Το πρόγραμμα εξειδίκευσης στοχεύει στην αναγνώριση, στην εξοικείωση και στην κλινική αξιολόγηση των Διαταραχών της Προσωπικότητας. Κατά την διάρκεια του προγράμματος, σχολιάζονται λεπτομερώς οι ομάδες των Διαταραχών της Προσωπικότητας σύμφωνα με το DSM-5 ενώ, δίνεται έμφαση στον σχεδιασμό του κατάλληλου θεραπευτικού πλάνου το οποίο βασίζεται στις αρχές της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας και της Θεραπείας Σχημάτων.

Το πρόγραμμα εξειδίκευσης εξελίσσεται σε 4 εργαστήρια. Κάθε εργαστήριο διαρκεί ένα Σαββατοκύριακο από τις 10:00 μέχρι τις 17:00, το οποίο εκτός από την ανάλυση των θεματικών ενοτήτων περιλαμβάνει δραστηριότητες πρακτικής εξάσκησης, ασκήσεις αυτογνωσίας, σχολιασμούς περιστατικών και προβολές μαγνητοσκοπημένων συνεδριών.


Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την δομή και την θεματολογία του προγράμματος εξειδίκευσης πατήστε εδώ.

Διαδικτυακό Πρόγραμμα Κατάρτισης

στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική Θεραπεία των Αγχωδών Διαταραχών


 

Έναρξη Προγράμματος: 10 Ιανουαρίου 2015


Το επαγγελματικό "Διαδικτυακό Πρόγραμμα Κατάρτισης στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική Θεραπεία των Αγχωδών Διαταραχών" απευθύνεται σε Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους, Ψυχοθεραπευτές, Συμβούλους Ψυχικής Υγείας, Κοινωνικούς Λειτουργούς και Άλλους Επαγγελματίες στον χώρο της Ψυχικής Υγείας που διαμένουν στην Αθήνα αλλά και στην ευρύτερη Ελληνική Επικράτεια.


Κατόπιν συνεργασίας, το Διαδικτυακό Πρόγραμμα Κατάρτισης στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική Θεραπεία των Αγχωδών Διαταραχών του ΔΔΕΕΨΥ παρέχεται παράλληλα από την Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd με έδρα την Κύπρο.

Μέσω της Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd, το Πρόγραμμα Κατάρτισης διεξάγεται ταυτόχρονα με την Κύπρο, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην Αίγυπτο, στην Μεγάλη Βρετανία, στην Γαλλία, στην Γερμανία, στο Λουξεμβούργο, στην Ολλανδία, στην Ιταλία.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην αναλυτική παρουσίαση του Γνωσιακού-Συμπεριφορικού μοντέλου ψυχοθεραπείας παρέχοντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε οι καταρτιζόμενοι να εξοικειωθούν με την αναγνώριση των συμπτωμάτων και την κλινική αξιολόγηση των Αγχωδών Διαταραχών σύμφωνα με το DSM-5.

Το «Διαδικτυακό Πρόγραμμα Κατάρτισης στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική Θεραπεία των Αγχωδών Διαταραχών» εξελίσσεται σε 3 διαδικτυακά διήμερα εργαστήρια τα οποία συμβαίνουν Σάββατοκύριακα από τις 10:00 πμ ως τις 17:00 μμ. Κάθε εργαστήριο διαχωρίζεται σε θεωρητικό και σε πρακτικό μέρος.


Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα κατάρτισης.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ:

«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΓΧΟΥΣ»

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014, 17:00-22:00

 

Στα πλαίσια της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης, το Διεπιστημονικό Δίκτυο Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας® φιλοξενεί τις Επιμορφωτικές Δραστηριότητες της Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd.

Η Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd στοχεύει στην Προαγωγή της Επιστήμης της Ψυχολογίας, της Συμβουλευτικής, της Ψυχοθεραπείας και στην Διάδοση της Ευρύτερης Ψυχολογικής και Συναφούς Γνώσης.

Η Veneti CPT Services Ltd δραστηριοποιείται διεθνώς στην Προσφορά Επιμορφωτικών Προγραμμάτων Κατάρτισης στους Ειδικούς Ψυχικής Υγείας καθώς και σε Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα Διαφόρων Ειδικοτήτων, στην Ενημέρωση και στην Ευαισθητοποίηση πάσα Ενδιαφερόμενου στις Πρόσφατες Εξελίξεις της Επιστημονικής Κοινότητας της Ψυχικής Υγείας αλλά και στην παροχή Συμβουλευτικών και Ψυχοθεραπευτικών Υπηρεσιών.

Οι Επιμορφωτικές Δραστηριότητες  που παρέχονται από την Veneti CPT Services Ltd απευθύνονται στα Μέλη της Επιστημονικής και της Επαγγελματικής Κοινότητας της Ψυχικής Υγείας, στους Φοιτητές και Σπουδαστές Ανθρωπιστικών, Ψυχολογικών και Κοινωνικών Επιστημών αλλά και σε κάθε Ενδιαφερόμενο.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΓΧΟΥΣ»

 Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014, 17:00-22:00

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

√ Επαγγελματίες Υγείας

√ Εργαζόμενους σε εταιρίες και επιχειρήσεις

√ Επιχειρηματίες & Διευθυντές μικρών ή μεγάλων επιχειρήσεων

√ Υπεύθυνους ανθρώπινου δυναμικού

√ Πάσα Ενδιαφερόμενο


Αναλυτικές Πληροφορίες για το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα...
Greek
Έχουμε 10 επισκέπτες συνδεδεμένους